THEATERPRODUCTIES

De Stichting Walkyre streeft er naar om betekenisvolle theaterproducties en events neer te zetten. Dat is alleen mogelijk met ondersteuning. U kunt ons ook steunen middels een vrijwillige donatie:


NOORD theaterspektakel

September 2021

NOORD is een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. Over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking.

Omringd door een immens decor beleeft het publiek het meeslepende theaterspektakel NOORD. Een voorstelling met muziek, dans, unieke projecties en special effects. 

NOORD vertelt het mysterieuze, fictieve verhaal over een verdwenen boerderij. Een ongekend groot decor ondersteunt het verhaal. Het publiek wordt meegezogen in de golven als de Groningse dijken breken en komt onder de grond terecht, waar de bodem zijn geschiedenis vertelt. NOORD zorgt voor een niet eerder vertoonde theaterbeleving, artistiek vernieuwend met bekende noordelijke acteurs, dansers en nieuw geschreven muziek. In NOORD staat Groningen op het podium en is het thema van de bevingen de aanjager voor het grotere probleem: het klimaat, de manier waarop wij de aarde gebruiken. NOORD wil hierover aanzetten tot debat.

Kijk op www.noordtheater.nl voor meer informatie en tickets.

 

//walkyre.nl/wp-content/uploads/2015/09/POSTER-WEBSITE-KLEINER.png

Walkyre LIVE STAGE 2020

In deze tijd, waarin corona de cultuurwereld in zijn greep heeft organiseerde Walkyre  toch een event waar de mensen van diverse act konden genieten: muziek, dans, vertellers en andere acts. Buiten in de natuur met intieme podia. Meer info.

 

Trilogie Walkyre

De trilogie van Walkyre (2011-2016)

Drie voorstellingen die werden geproduceerd geschreven en geregisseerd door Geke Hoogstins. De inhoudelijke onderlinge samenhang is gebaseerd op de oude geschiedenis van Gaia, onze moeder aarde,  de actualiteit van onze samenleving en duurzame verhouding met de aarde.