Walkyre echo’s 2011

Deze site-pagina is nog deels "under construction"

In de zomer van 2011 vond aan de Vijzelweg in Eext het danstheaterspektakel Walkyre Echo’splaats. Bijna 4.000 bezoekers uit heel Nederland zagen een sprookjesachtig decor in de natuur, met filmbeelden, dans, een poëtisch verhaal en muziek van Pink Floyd. Een voorstelling zoals nog niet eerder in Noord-Nederland vertoond, met medewerking van ruim honderd mensen, professionals en vrijwilligers.

jaap-menses-2011-10

Een intrigerend verhaal over het Drenthe van duizenden jaren geleden, waarin een Germaanse krijger verliefd wordt op een mooi Wit Wiefke. Een verhaal ook over de oorsprong van ons landschap, over de manier waarop we omgaan met mens en natuur, over verleden en toekomst in een gedeelde wereld. Bijna 4.000 bezoekers uit heel Nederland zagen een sprookjesachtig decor in de natuur, met filmbeelden, dans, een poëtisch verhaal en muziek van Pink Floyd. Een voorstelling zoals nog niet eerder in Noord-Nederland vertoond, met medewerking van ruim honderd mensen, professionals en vrijwilligers.

Op aan vraag is er nog filmmateriaal beschikbaar. De liveregistratie op DVD is uitverkocht.

voorkant-boek

Het boek Walkyre, met daarin de schilderijen die gebruikt zijn in de film én de Sage van Walkyre, het verhaal is voor € 15,00 te bestellen op bestelling@gekehoogstins.nl